Portal de noticias del sector cerámico
 

La Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, en estreta col·laboració amb la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i l'Agència Valenciana de la Innovació, està treballant en el Pla d'Acció per a la Transformació del Model Econòmic Valencià 2017-2027 que té com a objectiu el canvi del model productiu basat en el coneixement, la innovació i l'obertura exterior, sota els principis de sostenibilitat econòmica i social que inspiren els Acords del Botànic.

El document, també conegut com a «Document de Benicarló» en referència a l'últim «Seminari d’Hivern», consta d'un diagnòstic previ i un nucli de propostes i iniciatives dels diferents departaments del Consell entorn de deu línies estratègiques. Una vegada va ser presentat el passat mes de febrer a la Mesa General de Diàleg Social, es troba en la seua fase de contrast social.

Per tant, el nostre objectiu ara és enriquir el contingut del Pla amb les aportacions d'empreses, universitats, agents socials i societat civil en general, per a obtindre el contrast necessari que garantisca que el canvi productiu perseguit es realitze des del consens i la participació dels sectors implicats.

En aquest sentit, el convide a col·laborar amb nosaltres assistint a una «Jornada Participativa», d'una durada aproximada de tres hores, el pròxim 28 de Juny a Castelló, en la qual pretenem reunir en tres blocs temàtics a aquells interlocutors més representatius vinculats als diferents aspectes estratègics, dinamitzats, respectivament, pels integrants del Grup de Treball de la Generalitat per a la Transformació del Model Econòmic:

  • Agència Valenciana d'Innovació (AVI), de Presidència de la Generalitat.
  • Direcció general d'Economia, Emprenedoria i Cooperativisme, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.
  • DG del Sector Públic, Model Econòmic i Patrimoni, de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic.

Tinga en compte que la jornada participativa es principalment tècnica, on s’espera fer el contrast social del Pla d’Acció de Transformació del Model Econòmic, arreplegant les aportacions i valoracions de distints agents. Si per qualsevol raó no poguera assistir vosté mateix, agrairíem que trasllade la invitació a alguna persona de la seua organització que el puga substituir en aquesta jornada i fer aportacions/valoracions al Pla.


 Data i hora: 28 de juny, d'10:30 h a 13:30 h

10:30-11:00 – Café de benvinguda.

11:00-13:30 – Jornada de Treball

Lloc: Saló d'Actes de la "Casa dels Caragols" C/ Major, núm. 78 de Castelló de la Plana.

 

Formulari d’Inscripció

Documentació del Pla d’Acció


0.01656318